Chef wanted/Kokkur óskast – Egilsstaðir

 

Chef wanted

  • Good experience in a ´la carte kitchen or Chef certificate
  • Need to be punctual, good standard of cleanliness and good manners
  • Good working with other people – good communication
  • Open minded and creative is essential
  • Manage orders & experienced working with HACCP
  • Teach student shefs
  • Starting from March 2023
  • Housing is available if needed

For more information on the job, you can contact via e-mail [email protected]

Gistihúsið – Lake Hotel Egilsstaðir resturant is innovative and ambitious. Eldhúsið Restaurant offers Icelandic as well as international cuisine. The sesrvice is personal, cooking ingredients are fresh, local, and always of the very best quality for each season.

The resturant seats up to 120 guests.

Our Eldhúsið – Restaurant kitchen´s mission is ambition and quality. As the hotel itself, its cuisine is rooted in solid tradition, but the ingredients arre now introduced with subtle chages and serves its meals with a new perspective which results in memorable culinary experiences.

We value the quality of ingredients. Most of it is Icelandic and grown locally. We are proud of our Icelandic agriculture and want to introduce those nearest to us by applying their products.

//

Matreiðslumaður óskast

  • Góð reynsla í a´la carteeldhúsi eða matreiðslunám
  • Þarf að vera stundvís, gott hreinlæti og umgengni
  • Getur unnið vel með öðru fólki – góð samskipti mjög mikilvæg
  • Nauðsynlegt er að vera skapandi og með opin huga
  • Hafa umsjón með pöntunum og reynslu af því að vinna með G.Á.M.E.S.
  • Kennsla matreiðslunema
  • Byrjar frá mars – apríl
  • Húsnæði í boði ef þarf

Fyrir frekari upplýsingar um starfið er hægt að hafa sambandi í gegnum tölvupóst [email protected]

Veitingastaðurinn tekur all að 120 gesti í sæti

Markmið Eldhúsið – Restaurants er metnaður og gæði.

Við metum gæði hráefnis. Mest af því er íslenskt og ræktað á svæðinu. Við erum stolt af okkar íslenska landbúnaði og viljum kynna þá sem næst okkur eru með því að nota afurðir þeirra.

Helstu verkefni og ábyrgð

  • Manage kitchen shift
  • Teaching student shefs
  • Organizing and ordering

Menntunar- og hæfniskröfur

  • Culinary esperience
  • Culinary certificate